Nieuw activiteitenseizoen DOCK Haarlem Noord

Als de zomervakantie voorbij is en de scholen starten weer, dan begint ook het nieuwe activiteitenseizoen van welzijnsorganisatie DOCK in Noord. Een gevarieerd programma voor alle leeftijden van maandag tot en met vrijdag. Voor je eigen ontwikkeling kun je allerlei dingen leren op het gebied van taal, creativiteit, computer en andere digitale zaken, en fietsles. Of gaan werken aan je conditie via yoga, sportief bewegen op muziek, wandelen e.d. Of gewoon voor de gezelligheid naar de bingo, de buurtkamers voor senioren, de buurt-lunch, chillen in de jongerenruimte, de meiden-activiteiten, de busuitjes enzovoort. DOCK is er ook voor diverse hulpvragen en coaching, vrijwilligers-werk en het ondersteunen van bewonersinitiatieven. 

We hebben ook wat bijzondere activiteiten: Elke eerste maandagavond van de maand is er weer de Talkshow ‘Nieuw in Noord’ met gasten over activiteiten, ontwikkelingen en nieuws in Haarlem-Noord. Dit wordt afgewisseld met muziek en een liveoptreden vanuit de radiostudio van Haarlem105. Dus op radio (FM 89,9) of via hun website te beluisteren. Op 7 oktober, 4 november en 2 december enz. van 20-22.00 u. Luister eens, dan ben je weer helemaal bij. Verder is er de werkplaats Stop de Schulden, waar mensen gezamenlijk oplossingen vinden voor hun administratieve en financiële problemen. Elke donderdagochtend in de Horizon. Weer grip op je geld! DOCK heeft activiteiten en diensten op verschillende locaties in Noord: zoals de Buurtwinkel Marsmanplein (Generaal Spoorlaan 140), wijkcentrum de Horizon ( Ambonstraat 2/Nieuw-Guineaplein) en Cronje 1A (dus in de Cronjestraat) Daar kun je binnenlopen en is ook ons programma te vinden. Of kijk op de website https://www.dock.nl/buurten/haarlem/noord. Of bel tel. 023-5436011 (De Horizon). Welkom! 

Petitie “Stichting en Kringloopwinkeltje Paleis Noord moet blijven”

Uitnodiging om de petitie “Stichting en Kringloopwinkeltje Paleis Noord moet blijven” te ondertekenen

Op petities.nl ondertekende E.C. Ter Horst (sjiekelfje@gmail.com) zojuist de petitie “Stichting en Kringloopwinkeltje Paleis Noord moet blijven” met de aantekening “Gevolmachtigde Stichting en Kringloopwinkel”.

Met deze e-mail nodigt E.C. Ter Horst u uit om deze petitie ook te bekijken en eventueel te ondertekenen.

Als u niet wilt ondertekenen hoeft u niets te doen. Uw e-mailadres is eenmalig gebruikt voor het versturen van deze uitnodiging. U ontvangt verder geen uitnodigingen van petities.nl tenzij een ondertekenaar uw adres weer invoert.

De petitie kunt u bekijken op:

https://paleisnoordmoetblijven.petities.nl

Bent u ook voor het behoud van ons buurt Kringloopwinkeltje en Stichting Paleis Noord met haar activiteiten voor jong en oud. Teken dan deze petitie en help mee. Samen voor Elkaar!

Heeft u vragen over deze petitie, neemt u dan contact op met de petitionaris: sjiekelfje@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Stichting Petities.nl

STEUN PETITIES.NL

Met uw gift (geld of tijd) wordt de website beter. Zie https://petities.nl/doneren voor details.

Openingshandeling 1e fase Schoterbos

De 1e fase van het groot onderhoud van het Schoterbos is klaar. Het wordt steeds duidelijker hoe het park er uiteindelijk uit gaat zien. De gemeente wil gebruikers en omwonenden bedanken voor het begrip tijdens de werkzaamheden. En samen met u, aannemer Dura Vermeer en wethouder Snoek de verbetering van het Schoterbos vieren op 18 juni.
Het oplevermoment is van 16.30 tot 17.30 uur. Aanwezigen kunnen verzamelen bij het Posthuis van Ecosol Effect, Meester Jan Gerritszlaan (tegenover nummer 73).

Meer informatie : https://www.haarlem.nl/nieuws-noord/feestelijk-oplevermoment-eerste-werkzaamheden-schoterbos-18-juni/