Tentoonstelling: Kunst en creativiteit

Op Zoek Naar Verborgen Talent Voor 
De Tentoonstelling: Kunst En Creativiteit.

Op 19, 20 en 23 oktober organiseert de Wijkraad een tentoonstelling; Kunst en creativiteit in buurt en wijk.
Wijk en buurtbewoners die op velerlei gebied creatief zijn of een leuke hobby hebben, nodigen wij uit om op de bovengenoemde datums hun spullen uit te stallen. We zijn dus op zoek naar mensen die het leuk vinden om hun vaardigheden die ze hebben te laten zien aan anderen, deze dan te inspireren ook iets te ondernemen.

Dit is de kans om een keer in je leven te laten zien aan anderen hoe creatief je bent. De leerlingen van de Daaf Gelukschool leveren ook hun bijdrage en hebben de primeur bij de opening.

Zij laten hun creatieve gedachten en handvaardigheid op de vrije loop gaan om een kunststuk te ontwerpen. Tijdens de opening op dinsdag 19 oktober zal dit worden onthuld door de wijkwethouder Jack van der Hoek.

Het is verheugend dat De Daaf Gelukschool zich betrokken voelt bij de wijk en de buurt. Wij kijken dan ook met spanning uit naar het resultaat van de leerlingen.

Bent u ook zo’n kunstenaar of creatieveling en vindt u het leuk om andere mensen te laten genieten van uw vaardigheid, meldt u dan aan. Er zijn nog maar enkele plekken vrij.

De tentoonstelling vindt plaats in de Franciscuszaal (voormalige Lingezaal) van de Parochiegemeenschap Schoten de ingang is via de glazenhal in de Diezestraat.
Op 19 oktober is om 14.00 uur de zaal open en om ongeveer 15.30 uur zal de wethouder de tentoonstelling openen.
Op woensdag 20 oktober is de tentoonstelling open van 14.00 tot 17.00 uur en de laatste dag is op zaterdag 23 oktober van 10.00 tot 15.30 uur.

U bent natuurlijk van harte welkom. De toegang is gratis. Dit moet u echt zien.

U kunt zich bij ons aanmelden via de algemene email: Wijkraad Delftwijk Waterbuurt, de secretaris email: Peter Vonk of per post:

Wijkraad Delftwijk-Waterbuurt
p/a Wijkwinkel
Jan Prinslaan 3
2025NE Haarlem.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.