Persbericht Bibliotheek Zuid-Kennemerland

 

 

PERSBERICHT 14.049

 

Datum     13 maart 2014

Afzender  Bibliotheek Zuid-Kennemerland

Telefoon   023 511 53 00

E-mail      anne.sollie@bibliotheekzuidkennemerland.nl

Informatieavond in de Bibliotheek Haarlem Centrum met wethouder, raadslid en ambtenaar van de gemeente Haarlem

 

Hoe werkt… de gemeente Haarlem?

 

De Bibliotheek start met een serie lezingen waarbij telkens een inkijkje wordt gegeven bij een bedrijf of een organisatie. Deze avondis het vizier gericht op de gemeente Haarlem. Wethouder Jack van der Hoek, raadslid Rob de Jong en afdelingshoofd Economie Jorien Kaper komen aan het woord. De lezing wordt gehouden in de Bibliotheek Haarlem Centrum, van 20:00 tot 21:30 uur, aan de Gasthuisstraat 32. De toegang is gratis, maar aanmelden van tevoren is zeer gewenstvia www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

 

Wat doet een gemeenteraadslid? En wat is de rol van het college van B & W? Hoe komt een begroting tot stand; wie controleert een gemeente? Hoe werkt een gemeente samen met provincie en rijk? Tijdens de ‘Hoe werkt de gemeente Haarlem’ lezing krijg je antwoord op deze vragen. Wethouder Jack van der Hoek, raadslid Rob de Jong en afdelingshoofd Economie Jorien Kaper komen vertellen en beantwoorden ook vragen uit het publiek.

 

DATUM EN TIJDSTIP

Dinsdag 1 april, van 20:00 – 21:30 uur

 

LOCATIE

Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32

 

KOSTEN

Gratis

 

BIJZONDERHEDEN

Vooraf aanmelden voor deze activiteit is zeer gewenst. Dit kan via de website www.bibliotheekzuidkennemerland.nl onder ‘Actueel’ > ‘Activiteiten’.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.