Nieuws van Spaarnelanden. Toch niet alle geplande containers worden verwijderd.

Nieuws van Spaarnelanden. Toch niet alle geplande containers worden verwijderd. Een stukje uit hun brief: ‘Wij hebben inmiddels van een groot aantal van de afgesloten containers een goed beeld gekregen en melden u hierbij dat wij hebben besloten om in uw wijk de in de bijlage met groen aangegeven containers weer open te stellen. De mededeling van de voorgenomen afsluiting is van de kleppen verwijderd.

De nog niet opengestelde containers willen wij nog enige tijd langer monitoren, omdat wij van die containers nog geen definitief beeld hebben kunnen vormen.’

Als u hier een reactie op heeft neem dan contact op met Spaarnelanden om ze te helpen met het maken van een goede beslissing over de te verwijderen containers. Verwijs dan naar de e-mail van Peter Möllers

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.