OPEN DAG VOOR JEUGDVOETBALLERS BIJ v.v. SCHOTEN.

In vervolg op de open dag van 15 april j.l. met een record aantal deelnemers van 90 kinderen is het op woensdagmiddag 17 juni opnieuw feest bij Schoten. Op woensdag 17 juni (start 15.30 tot       17.30 uur uur) opent v.v. Schoten haar deuren voor alle jonge buurtgenoten (jongens en meisjes) die graag kennis willen maken met de voetbalsport en/of met de vereniging. Alle basisscholieren zijn  van harte welkom om rond te kijken, vragen te stellen en een balletje te trappen met onze huidige jeugdspelers. Er kan gevoetbald worden op kunstgras en alle bezoekers kunnen op speelse wijze hun kunsten tonen door middel van leuke voetbalopdrachten.

Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom om mee te doen, want de jeugdafdeling van de   v.v. Schoten gaat vanaf nu het jeugdvoetbal breed opzetten met meisjesteams, gemengde teams en jongensteams. Het afgelopen seizoen is met succes een nieuw beleid in gang gezet met korte lijnen tussen de jeugdcoördinator Bas Schoonhoven, trainers en begeleiders. Een gevolg is dat wedstrijden en trainingen het afgelopen seizoen nagenoeg vlekkeloos zijn verlopen, en als ze er al waren, zijn problemen aangepakt en opgelost. Vol vertrouwen gaan we nu aan de slag Schoten ook aantrekkelijk te maken voor meisjes. Het benodigde kader is gevonden en zij zijn momenteel aan de slag hieraan handen en voeten te geven. Schoten haakt bovendien in op het vanuit de Gemeente Haarlem stimuleringsbeleid zoveel mogelijk jeugd en ouderen in beweging te krijgen. Dit om overgewicht tegen te gaan en alle Haarlemmers de kans te bieden [langer] fit te blijven.  Waarom Schoten? Omdat wij er van overtuigd zijn kwaliteit te bieden op het gebied van bewegen en voetballen. Volop trainingsmogelijkheden, extra  voetbal- en looptechniek trainingen voor de jeugd. Competitievoetbal, toernooien en gezellige clubactiviteiten. Op onze eigen accommodatie is ook nog eens een voetbalschool actief. Schoten ademt voetbal en dankt haar sfeer aan al die hard werkende vrijwilligers die het verenigingsleven, niet alleen bij ons, maar overal in Nederland zo uniek maakt in de wereld.

Haarlemse jeugd en uit de directe omgeving, we zien jullie graag op woensdag 17 juni start 15.30 uur.
De Open dag wordt mogelijk gemaakt door: Het beste elftal van de wereld “Team Schoten Vrijwilligers”                                                                                                 

Voor informatie over de mogelijkheid om deel te nemen kun je terecht bij                                                  Jip Ebbeling  j.ebbeling@live.nl  of direct digitaal aanmelden. KOSTENVRIJ!

Aanmelden kan ook in het Schoten Sportpark tussen 14.45 – 15.15 uur, maar het beste is om dit vooraf aan te geven bij Jip zodat we een beetje rekening kunnen houden met de drukte.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.