Buuv middag jongerencentrum Delftwijk City

Beste buurtbewoner,

Op woensdagmiddag 16 december tussen 14.00-17.00 openen wij de deuren van ons jongerencentrum Delftwijk City. Wij zijn te vinden aan de Jan Gijzenkade in het pand “de Gijz”.

Deze middag bieden wij de mogelijkheid te laten zien wat wij allemaal voor activiteiten ondernemen  in het jongerencentrum.  Daarbij willen wij ons graag inzetten voor de buurt en zo ook een positieve bijdrage leveren aan de sfeer in de buurt.

Tijdens deze middag is er de mogelijkheid om elkaar te leren kennen maar ook zeker de mogelijkheid om te bespreken hoe we elkaar kunnen vinden, ondersteunen en helpen. Wij horen graag wat er speelt in de buurt om elkaar beter tegemoet te kunnen komen.

Taninja Ninphuak en Gurkan Oszen zullen deze middag aanwezig zijn. Zij zijn als jongerenwerkers verbonden aan Delftwijk City. Debbie Kremer van BUUV zal deze middag ook aanwezig zijn. Er kan ter plekke gekeken worden hoe vraag en aanbod samen kan komen met inzet van ons.

Er zal een hapje en drankje aanwezig zijn en verder hopen wij op een gezellige en positieve ontmoeting.

 

Hopelijk tot 16 december!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.