Koningsdag Marsmanplein 2016

Beste wijkbewoners,

Vorig jaar werd er voor het eerst Koningsdag gevierd op het nieuwe Marsmanplein. De Damiateband Haarlem, het Oranjecomité, restaurant Da Vincenzo, de winkeliersvereniging Marsmanplein en de wijkraad hebben er veel plezier aan gehad om dit te organiseren. Het was een behoorlijk succes, en dat willen we dit jaar voortzetten. Sommige dingen zullen hetzelfde zijn, andere dingen zullen wijzigen.

Zo hadden we een begintijd voor het verkopen van spulletjes, maar dit laten we los. Aankomende 27 april kan iedereen beginnen met verkopen wanneer hij wil. We zullen ervoor zorgen dat het springkussen er weer staat voor kinderen tot en met 10 jaar. Ook zal Jong Damiate Haarlem weer aanwezig zijn om muziek te maken, en iedereen kan bij hen een muziekinstrument uitproberen. Kinderen kunnen natuurlijk ook zelf een instrument meenemen om wat te verdienen met een optreden.

Er komt een kraam om geld op te halen voor de komende Serious Request, daar kan aan mee gedaan worden door goed verkoopbare spullen te doneren of een deel van je opbrengst aan dit goede doel te schenken. Er komt een familie-vriendelijk muziekprogramma van 12:00 tot 19:00 uur.

We zijn het programma nog aan het uitwerken, details volgen nog. Maar het is wel duidelijk dat we ons meer op de ochtend en de middag zullen richten dan op de avond.

Blijf op de hoogte via onze Twitter (@DelftWater) of Facebookpagina (Delftwijk Waterbuurt). Tot dan!

Isodoor Jonker namens de werkgroep Koningsdag

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.