De ‘Ik Eet Dopjes’ actie

De ChildsLife ‘Ik Eet Dopjes’ actie is een inzamelactie om kinderen die in extreme armoede opgroeien in Oost-Afrika en Oost-Europa iedere dag te voorzien van een warme maaltijd. Van de vergoeding die ChildsLife ontvangt voor de ingezamelde doppen wordt een gedeelte van het omvangrijke ChildsLife schoolmaaltijdenprogramma betaald. De doppen worden hergebruikt in nieuwe producten zoals auto-onderdelen en plastic pallets. Door de doppen apart te houden en in te leveren draag u dus bij aan het recyclen ervan en een warme maaltijd.
Voor meer informatie over wat voor soort doppen er kunnen worden ingeleverd zie de website : http://www.childslife.nl/dopjesactie/.

Inzamelpunt Haarlem-Noord : de Buurtwinkel Marsmanplein, Generaal Spoorlaan 140.
Openingstijden: ma t/m do 9.00u tot 15.00u en vrij 9.00u tot 12.00u.
Ook kunnen de doppen worden ingeleverd bij het ChildsLife magazijn in Haarlem, Nijverheidsweg 35b.
Openingstijden: ma t/m do 10.00u tot 16.00u.

Over ChildsLife

ChildsLife een internationale non-profit organisatie met een compacte structuur en een groot bereik. ChildsLife bestaat 20 jaar werkt wereldwijd, met name in Oost-Afrika en Oost-Europa. ChildsLife heeft een divers en uitgebreid ontwikkelingsprogramma gericht op onderdak en infrastructuur, eten, onderwijs en zorg. ChildsLife geeft praktische hulp aan kinderen die in extreme armoede opgroeien en zorgt voor zelfredzaamheid.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.