Nieuwsbrief Delftwijk Waterbuurt : Werkzaamheden Jan Gijzenkade / Bebouwing Delftplein

Wijkraad Delftwijk Waterbuurt
Jan Prinslaan 3
2025 NE Haarlem
www.delftwater.nl
Twitter: @DelftWater
Facebook: Delftwijk Waterbuurt

Nieuwsbrief Delftwijk Waterbuurt

In deze nieuwsbrief:

  • Werkzaamheden Jan Gijzenkade
  • Bebouwing Delftplein

Beste wijkbewoners,

Het is een jaar geleden dat we de laatste digitale nieuwsbrief verzonden hebben. Het is er simpelweg niet van gekomen, naast de andere wijkraadsactiviteiten en de wijkkrant. We proberen jullie wel tussendoor via Twitter en Facebook van actuele zaken op de hoogte te houden. Nu Hebben we een urgente vraag, vandaar dat we weer een nieuwsbrief verzenden.

Ontvang je deze nieuwsbrief nog niet per e-mail, maar wil je dat wel? Meld je dan aan op www.delftwater.nl

Werkzaamheden Jan Gijzenkade

 

De urgente vraag die we hebben gaat over de Jan Gijzenkade. De gemeente gaat hier namelijk grootschalig aan de slag. Voor de bewoners die er direct aan wonen, en in mindere mate ook de andere mensen die van deze straat gebruik maken, is het nu zaak om aan te geven wat ze hier veranderd zouden willen zien!

In eerste instantie zijn we nu benieuwd naar het belang van onze wijkbewoners. Een paar voorbeelden: Het belang om veilig te kunnen fietsen, het belang om goed je auto te kunnen parkeren, het belang om goed door de straat te kunnen rijden, het belang om veilig over te kunnen steken, het belang van een mooie groene kade etc.

Om de gemeente goed van advies te kunnen voorzien horen we graag vóór 12 juli wat jullie het meest belangrijk vinden. Op 12 juli is natuurlijk ook iedereen welkom om op de Wijkraadsvergadering aanwezig te zijn om zijn of haar standpunt kracht bij te zetten. De vergadering begint om 19:45 in de Wijkwinkel, Jan Prinslaan 3.

Bebouwing Delftplein

Aan de andere kant van onze wijk staat ook veel te gebeuren. Wij hebben nog geen nieuws sinds de bijeenkomst hierover in de Schoter Scholengemeenschap, maar denk eraan dat dit onderwerp op 7 juli om 20:30 in de commissie ontwikkeling besproken wordt.

De agenda van die vergadering vind je hier: https://gemeentebestuur.haarlem.nl/Vergaderingen/Commissie-ontwikkeling/2016/07-juli/20:00

Om in te spreken moet je je aanmelden: https://gemeentebestuur.haarlem.nl/meedoen_/aanmelden_als_inspreker_bij_een_commissievergadering

Informatie van de gemeente over het project: https://www.haarlem.nl/woningbouw-delftplein/

Mocht u vragen hebben of andere onderwerpen die in onze wijk spelen onder de aandacht willen brengen, laat het ons dan weten via secretaris@delftwater.nl

Hartelijke groet,
Wijkraad Delftwijk Waterbuurt

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.