Week van de ontmoeting – WALKING FOOTBALL

Altijd gevoetbald of altijd al willen voetballen?

Doe mee met WALKING FOOTBALL tijdens de Week van de Ontmoeting!

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers. Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. In onze groep doen zowel mannen als vrouwen mee!

 

Op donderdag 29 september van 13.00 – 15.00 uur bij Onze Gezellen Voetbal op het van der Aart Sportpark (bij slecht weer wordt er in de sporthal gespeeld). Sportkleding hoeft niet, sportschoenen wel! Deelname is gratis.

 

Informatie via SportSupport jfrans@sportsupport.nl of 023-5260302 en vragen naar Jessica Frans.

Het Walking Football wordt u aangeboden door Onze Gezellen Voetbal, SHDH en SportSupport.

Volledige Programma Week van de Ontmoeting Haarlem Noord

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.