Uitnodiging Democratiefestival 2019

Uitnodiging Democratiefestival 2019 Nijmegen
Bent u er ook bij?
Kom mee naar het Democratiefestival en laat u inspireren door een mooi en divers programma!

Op vrijdag 30 augustus is het Democratiefestival in Nijmegen. Alle gemeenten in Nederland zijn uitgenodigd om met een bus naar het festival te komen. Vanuit Haarlem reizen wethouder Jur Botter, enthousiaste Haarlemmers, raadsleden en ambtenaren met de bus af naar Nijmegen.
Het festival vindt plaats op stadseiland Veur Lent in Nijmegen. We staan met de voeten in het zand en alle activiteiten vinden plaats in tenten. Echt een festival dus! Geïnteresseerde Haarlemmers zijn van harte welkom om zich aan te melden, toegang en vervoer zijn gratis. 
Over het festivalIedereen, jong en oud, is welkom. Het Democratiefestival biedt een divers programma met meer dan honderd debatten, lezingen, live interviews, stadssafari’s, exposities en heel veel andere activiteiten, zoals een politiek circus en een zweefmolen. Er zijn bekende en onbekende mensen om mee in gesprek te gaan over onderwerpen als werk en inkomen, gezondheid, duurzaamheid, onderwijs en jeugd en over de manier waarop we met elkaar samenleven. Geniet van de verschillende foodtrucks en ga op in het muzikale- en culturele programma met optredens van o.a. de Tante Joke Karaoke Band, Merol en Jonna Fraser.
Bekijk hier het volledige programma
Praktische informatie
Vervoer naar het festival en toegang tot het festival is gratis. Kosten voor eten en drinken tijdens de dag zijn voor eigen rekening. De bus vertrekt om 9.30 uur vanuit Haarlem naar Nijmegen. We verwachten rond 23.00 uur weer terug in Haarlem te zijn.
  
Aanmelden
Als u met de bus mee wilt reizen naar het festival kunt u zich t/m 19 augustus aanmelden door een mail te sturen naar nieuwedemocratie@haarlem.nl.
Hierbij hebben wij de volgende gegevens van u nodig: Naam (bij aanmelden meerdere personen graag alle namen opgeven)Telefoonnummer(s)
Aanmelden busreis vanuit Haarlem
Wilt u liever op eigen gelegenheid naar het festival gaan? U kunt zich aanmelden op de website www.democratiefestival.nu