MomsBoetiek

Op vrijdag 8 november vanaf 19:30 uur en op zaterdag 9 november vanaf 10:00 uur opent MomsBoetiek een gezellige tweedehands dameskledingbeurs in de gymzaal van de openbare lagere school De Dolfijn in Haarlem Noord haar deuren.

Op vrijdag 8 november vanaf 19:30 uur en op zaterdag 9 november vanaf 10:00 uur opent MomsBoetiek een gezellige tweedehands dameskledingbeurs in de gymzaal van de openbare lagere school De Dolfijn in Haarlem Noord haar deuren. De Dolfijn zit op de Gijsbrecht van Aemstelstraat 118 in Haarlem Noord.
MomsBoetiek staat voor een gezellige avond met winkelende vrouwen en leuke tweedehands kleding. Als organisatie vinden we hergebruik belangrijk maar ook om moeders en andere dames uit de omgeving in een ongedwongen sfeer, onder het genot van een hapje en drankje, een leuke avond te bezorgen. Ook voor tienermeiden is MomsBoetiek een leuke gelegenheid om voor leuke prijsjes hun garderobe aan te vullen. De ervaring leert dat we een breed aanbod hebben voor alle dames, jonge ne ietsje ouder en van XS tot XXL.

Een deel van de opbrengst van onze kledingbeurs doneren we aan goede doelen en niet-verkochte kleding, die inbrengers niet meer terug willen doneren we altijd aan een goed doel. De toegang tot MomsBoetiek is gratis en we zien je graag verschijnen op 8 en/of 9 november..

Zie ook de flyer.