Sint Maarten optocht Delftwijk Waterbuurt

Op maandag 11 november vind weer de (bijna) jaarlijkse Sint Maarten optocht door Delftwijk Waterbuurt in Haarlem Noord plaats. De optocht, waar ruim 100 kinderen met ouders aan deelnemen

Op maandag 11 november vind weer de (bijna) jaarlijkse Sint Maarten optocht door Delftwijk Waterbuurt in Haarlem Noord plaats. De optocht, waar ruim 100 kinderen met ouders aan deelnemen, duurt een klein uur en onderweg zijn meerdere plekken waar snoep wordt uitgedeeld. De stoet wordt voorgegaan en muzikaal begeleid door De Muggenblazers. Deelname is gratis, alle kinderen onder begeleiding van ouders/verzorgers zijn welkom. Verzamelen vanaf 17:30 op het schoolplein van de St. Bavoschool Eemstraat, later aansluiten is ook mogelijk. De optocht is van 18.00 – 19.00 uur