Radio Talkshow Nieuw in Haarlem Noord

De Spaarndamseweg-ontwikkelingen en naar een lagere
energierekening

Luister aanstaande maandagavond 5 november naar de muzikale
talkshow “Nieuw in Noord” .
Live op de radio Haarlem105 van 20.00-22.00 uur

RADIO-TALKSHOW OVER HAARLEM NOORD : NIEUW IN NOORD,  maandag 4 november 20-22 U.

De Spaarndamseweg-ontwikkelingen en naar een lagere energierekening

Luister aanstaande maandagavond 5 november naar de muzikale talkshow “Nieuw in Noord” .  Live op de radio Haarlem105. Een informatief en leuk programma over het grootste stadsdeel van Haarlem: Haarlem-Noord. Over ontwikkelingen, activiteiten en projecten hier, met interviews maar ook muzikaal talent. Van 20.00-22.00 uur, elke 1e maandagavond van de maand.

De eerste gast is Eelco De With, stedebouwkundige van de gemeente. Hij komt een toelichting geven op de visie van de gemeente op de Spaarndamseweg-ontwikkelingen, mede door de vele inspraakreacties.  Daarna vertelt Arnold van Strien over de Patrimoniumbuurt en de komende jaarvergadering van hun wijkraad.

De 3e gast is Kelly Schwegter, de coordinator van de energiecoaches in Haarlem. Wilt u een lagere energierekening? Dat kan ook in Noord, met behulp van een gratis energiecoach, slimme tips en 20 euro aan bespaarproducten vanuit de gemeente. Direct geld besparen dus. We bevragen haar.

Je hoort ook ander nieuws uit Noord en het laatste nieuws van de Indische buurttuin. Verder tips wat er de komende maand te doen is hier. Ook een live-optreden van Flo en Mo, met een mix van bekende covers en eigen popsongs. Verhalenverteller Henny Hofstee besluit de talkshow met een mooi verhaal voor het slapen gaan.

De maandelijkse talkshow komt  dit seizoen live vanuit de studio van Haarlem 105, aan de Zijlweg Zijweg 10. Met de presentatoren Arno van der Vuurst van het Verhalenhuis en Marcel Smeenk van welzijnsorganisatie DOCK.  Dit radio-programma is te beluisteren ( en terug te luisteren) via de website  www.haarlem105.nl en op de radio via FM 89,9 of via DAB+digitale radio. Zegt het voort!  De volgende maandelijkse  talkshow is maandagavond 2 december/6 januari/3 februari/2 maart enz.

– – – – – –  – – – – – – – – –

Welkom als luisteraar!

Mail het door of maak het op een andere manier bekend.

Graag plaatsing van dit persbericht in jullie volgende uitgave/website/facebook-pagina, indien van toepassing.

Vriendelijke groet en dank!     

Meer informatie bij:

Marcel Smeenk

DOCK -welzijn, Haarlem Noord

Tel.06398828285

msmeenk@dock.nl

P.S .  En heb je zelf nieuws uit/voor Noord voor een volgende talkshow,  voor de activiteiten-agenda of ……..neem contact op!