RADIO-TALKSHOW OVER HAARLEM NOORD 3 FEBRUARI

OVER: GLUREN BIJ DE BUREN, EEN NIEUWE KOFFIETENT EN SCHOTEN

Als je in 2 uur wil weten wat er zoal gebeurd in Haarlem Noord aan nieuwe ontwikkelingen, projecten  en activiteiten, luister dan elke 1e maandagavond van de maand naar de radio-talkshow Nieuw in Noord. Dan ben je weer aardig op de hoogte, en geniet je ook van de muziek.                                                                                                                                                                    Maandagavond 3 februari zijn we weer live te horen op radio Haarlem105 van 20.00-22.00 uur. Met Ralf Leemeijer coƶrdinator van Gluren bij de Buren, praten we over dit huiskamerfestival wat zondag 9 februari zal plaatsvinden. Ook in 33 (!) gastvrije huiskamers in Haarlem Noord.                     Met Ari uit Amsterdam praten we over hun nieuwe en succesvolle koffietent Nes 71 voor de Planetenbuurt-bewoners en anderen in de Van Nesstraat. Met Frank Boorsma en Ton van Beelen praten we over stichting Historisch Schoten en hun nieuwe tentoonstelling in de bieb, en dat zijn vaak de meest bezochte tentoonstellingen daar.

Zoals elke maand komen er nieuwtjes over Noord voorbij en wat er de komende maand in Noord zoal te doen is aan bijzondere activiteiten. Onze verhalenverteller Henny Hofstee sluit weer af met een mooi verhaal voor het slapen gaan.

De maandelijkse talkshow komt  dit seizoen live vanuit de studio van Haarlem 105, aan de Zijlweg Zijweg 10. Met de presentatoren Arno van der Vuurst van dat Verhalenhuis en Marcel Smeenk van welzijnsorganisatie DOCK.  Dit programma is te beluisteren via de website www.haarlem105.nl en op de radio via FM 89,9 of via DAB+digitale radio. 

Zegt /mailt het voort en luister (terug)!

– – – – – –  – – – – – – – – –

Marcel Smeenk

DOCK Haarlem Noord

Tel. 0638828285