Participatiemarkt Haarlem 2020

Op woensdag 8 april as wordt er voor de vijfde keer de Participatiemarkt gehouden in de bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Deze markt is vorig jaar erg goed bezocht: 52 organisaties uit Haarlem en Zandvoort en 1200 bezoekers. Voor dit jaar hebben ook de gemeente Heemstede en Bloemendaal zich aangesloten. En vanwege ons lustrum willen we er een feestelijk gebeuren van maken!

Beste mensen van de wijkraden / wijkkranten in Haarlem Noord,

Het doel van de Participatiemarkt is tweeledig:

  • Aan de ene kant willen we de inwoners van Zuid-Kennemerland informeren over de tal van mogelijkheden die er zijn om (weer) mee te doen in de samenleving
  • Tegelijk willen we bevorderen dat organisaties op de Participatiemarkt elkaar opzoeken, kennismaken en eventueel samenwerken.

Ook dit jaar willen wij weer veel inwoners van Haarlem en omgeving bereiken. Om dit te bereiken hebben wij de vraag of dit evenement in de wijkkrant geplaatst kan worden? 

Ook hebben wij op Facebook een evenement aangemaakt voor deze markt: Participatiemarkt Haarlem 2020. Zouden jullie dit evenement willen delen op jullie Facebook pagina? En ook jullie volgers willen uitnodigen?

Zo kunnen we iedereen erop attenderen dat deze markt er is en dat ze van harte welkom zijn. Dit is de link naar het evenement: https://www.facebook.com/events/683002662209406/

Meer informatie is te vinden op de website: www.participatiemarkthaarlem.nl

Indien er vragen zijn, kunt u contact met mij opnemen.

Alvast bedankt en wellicht tot ziens op de markt!

Hartelijke groet namens het projectteam Participatiemarkt,

Margriet Kuiper
Arbeidscoach
M: 06 – 14 53 57 43
E: Margriet.Kuiper@Pasmatch.nl

Pasmatch Personeelsdiensten
Spieringweg 835
21 42 ED  Cruquius
www.pasmatch.nl

logo pasmatch def.jpg
cid:image004.jpg@01D5CBA5.06E8F370