In memoriam Max Oosterveer

Helaas is Max Oosterveer op 28 april 2020 overleden.

De wijkraad wenst zijn familie en naasten veel sterkte en kracht om dit verlies te dragen.

Max was vanaf 1998 lid van de Wijkraad Delftwijk Waterbuurt en een echte Delftwijker. Max was een gewaardeerd en betrokken wijkraadslid en gaf daar op zijn eigen wijze jarenlang invulling aan door zijn inzet voor onze wijk en zijn bewoners.
Vanaf maart 1998 bezocht Max trouw en gemotiveerd elke wijkraadsvergadering en de bijeenkomsten over onderwerpen die speelden in de wijk. 

Daarbij toonde Max, op geheel eigen wijze, zijn betrokkenheid met het aanzicht van en de veiligheid in de wijk.  Maar ook het wel en wee van wijkbewoners lag Max na aan het hart.

Tijdens de herstructurering van Delftwijk heeft Max voor de Wijkraad met veel passie deelgenomen aan de bijeenkomsten ” Delftwijk Leeft “. Deze bijeenkomsten waren vooral gericht op doe- activiteiten voor wijkbewoners tijdens de ingrijpende veranderingen en de uitvoering van de herstructurering in de wijk. 

Max was eveneens jarenlang lid van de Bewonerscommissie Charivarius, om ook in dat verband belangen te behartigen.

Voor Max was meedenken tijdens de bijeenkomsten van de Klankbordgroep Delfts Groen vanzelfsprekend, waarbij hij zelf actief meegeholpen heeft om de tuintjes in te richten op het Delftplein.

De laatste jaren nam de gezondheid van Max af en merkten wij dat ook zijn geheugen hem steeds meer in de steek ging laten. Toch bleef hij tot een aantal maanden geleden trouw elke wijkraadsvergadering bezoeken.

Namens de wijkraad,
Marion Van Kesteren