RADIO-TALKSHOW OVER HAARLEM NOORD

maandagavond 1 juni
OVER: sport en spel voor de jeugd in Noord, sociale raad en daad in Noord, Noord-nieuws en tips

Komende maandagavond 1 juni kun je weer luisteren naar de radio-talkshow Nieuw in Noord op Haarlem105 van 19.00-21.00 uur. Elke maand aandacht voor nieuwe ontwikkelingen, projecten en speciale activiteiten in dit grote stadsdeel.

In het eerste uur interviewen we Jochem de Boer en Sahar Youcoubi van Sportsupport. Zij en andere buurtsportwerkers organiseren wekelijks sportactiviteiten met de jeugd op pleinen in Noord. Dat mag weer en hoe gaat het? Vanaf juli starten zij een nieuw sport en spelproject voor kinderen in Delftwijk Zuid bij de speeltuin. Wat gaan ze doen?

In het 2e uur interview ik Dayde Drieskens, zij is sociaal raadsvrouw van DOCK in Haarlem Noord. Zij helpen met juridische raad en daad gratis de mensen in Noord die dit nodig hebben. Ook hebben zij een project Stop de Schulden in Noord. In deze tijd nog belangrijker?!  Dayde vertelt meer hierover. 

We starten een nieuwe rubriek: wat was heel leuk in Haarlem Noord de afgelopen maand, en wat was heel pijnlijk de afgelopen maand in Noord?  Suggesties per mail (msmeenk@dock.nl) zijn welkom tot maandag 14.00 u.! 

Zoals elke maand komt er divers nieuws over Haarlem-Noord voorbij, kort en krachtig. En ook nog wat tips voor de komende zomerperiode in Noord.                                                                                                                                    

Onze verhalenverteller Henny Hofstee sluit weer af met zijn verhaal voor het slapen gaan.   Alles wordt afgewisseld met gezonde muziek-vitamines. 

De maandelijkse talkshow komt  dit seizoen live vanuit de studio van Haarlem 105, aan de Zijlweg Zijweg 10. Met de presentatoren Arno van der Vuurst van dat Verhalenhuis en Marcel Smeenk van welzijnsorganisatie DOCK.  Dit programma is te beluisteren en terug te luisteren via de website  www.haarlem105.nl en op de radio via FM 89,9. Ook via uw televisie kunt u radiozenders vinden en dus ook Haarlem105.  We hebben een zomerstop, dus de volgende talkshow is ma. 7 september.

– – – – – –  – – – – – – – – – 

Marcel Smeenk

DOCK

msmeenk@dock.nl

Tel. 0638828285