Vaccinatielocatie & teststraat Kennemer Sportcenter

Zoals u wellicht in de media heeft vernomen wordt het Kennemer Sportcenter momenteel door de GGD ingericht als een gecombineerde test-vaccinatie locatie. Vrijdag aanstaande zal de vaccinatie op deze locatie worden gestart.

8 maart 2021
  Vaccinatielocatie & teststraat
  Kennemer Sportcenter

  Beste bewoner,  

Graag informeren wij u over het volgende. In opdracht van de minister van  Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) opent GGD Kennemerland meerdere  vaccinatielocaties verspreid binnen de regio.  

Wat merkt u hier van?  

Onder andere in het Kennemer Sportcenter wordt één van de hallen ingericht als  vaccinatielocatie. Hier wordt op afspraak gevaccineerd.  

Daarnaast wordt op het parkeerterrein naast het Kennemer Sportcenter de komende  weken een tent gebouwd die als drive through teststraat wordt ingericht. Cliënten  die getest worden komen met de auto of met de fiets naar het parkeerterrein. Daar  worden zij opgevangen door onze medewerkers en door de routing op het  parkeerterrein geleid. De cliënt wordt in de auto getest en rijdt daarna het terrein  weer af.  

Openingstijden teststraat 

De teststraat is vanaf 15 maart zeven dagen per week geopend van  08:00 – 17.00 uur en werkt op afspraak.  

Openingstijden vaccinatielocatie 

De vaccinatielocatie is vanaf 12 maart zeven dagen per week geopend. De  openingstijden zijn vooralsnog op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag  van 09:00 uur tot 16:30 uur en op dinsdag en donderdag van 12:30 uur tot 20:00 uur.  Het aantal inwoners dat per dag gevaccineerd wordt, kan verschillen.  

Heeft u vragen?  

Indien u vragen heeft over de teststraat of de vaccinatielocatie, neemt u dan contact  op met het klantcontactcentrum van GGD Kennemerland via telefoonnummer 023  7891631 of kijk op de website www.ggdkennemerland.nl  

Met vriendelijke groet,  

Bert van de Velden  

Directeur Publieke Gezondheid