Hé ga je mee, gaan we samen Eropuit!

Fietsers, wandelaars, filmliefhebbers, koffieleuten en keukenprinsen gezocht!

Vanaf maandag 27 september starten BUUV Haarlem en het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving met hun gezamenlijke campagne ‘Hé ga je mee, gaan we samen Eropuit!’ De bedoeling is tot en met 27 oktober zoveel mogelijk mensen aan elkaar te koppelen die het leuk vinden om allerlei verschillende activiteiten met elkaar te ondernemen. Samen wandelen, koken, naar de film, een terrasje pakken, fietsen of een kop koffie drinken. Iedereen die eropuit wil met een ander kan zich aanmelden op de websites van BUUV en VWC. Ook mensen die juist op zoek zijn naar iemand om iets gezelligs mee te ondernemen kunnen zich aanmelden via deze websites. 

Websites: www.haarlem.buuv.nu en www.haarlemvoorelkaar.nl