Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

talkshow Nieuws uit Noord op radio Haarlem105 over de Daklozenboot in Noord, Sport in Noord, Verloskundige in Noord en ander nieuws/tips

november 2 @ 19:00 - 21:00

Komende maandagavond 2 november kun je weer luisteren naar de radio-talkshow Nieuws uit Noord op Haarlem105 van 19.00-21.00 uur. Elke maand aandacht voor nieuwe ontwikkelingen, projecten, talenten en speciale activiteiten in dit grote stadsdeel. Ben je weer op de hoogte!

Henk Esselink, de beleidsadviseur van de gemeente voor de groep dak- en thuislozen komt vertellen over de tijdelijke Daklozenboot op het Spaarne vanaf november vlakbij de Floresstraat. Hoe gaan ze dat daar doen, hoe is de zorg en veiligheid geregeld en wat zal de buurt ervan merken? Weet Henk ook meer over een ander plan van de gemeente :’Skaeve Huse en Domus-plus’, speciale huisvesting-projecten, waarvoor 4 locaties onderzocht gaan worden, met de buurt, ook in Noord?  

In de rubriek Sport in Noord nieuws vertelt Jochem de Boer van Sportsupport over een sport-en spelproject met leerlingen die weinig aan sport en beweging doen van De Schakel, school voor voortgezet speciaal onderwijs in Noord. En er was een graffityproject op garageboxen in Delftwijk met de jeugd.

Dieuwke Ottens is al jaren verloskundige en consulent seksuele gezondheid in Haarlem Noord. Ze heeft geholpen om al ruim 1250 kinderen in Noord ter wereld te brengen! In een vernieuwde en verbrede praktijk wil zij nu ook helpen in het 1e cruciale jaar na de bevalling. Verder geeft zij voor-lichting aan Poolse en Eritrese vrouwen hier.  Haar verhaal komt tussen 20-21 uur in de talkshow. 

Zoals elke maand melden we divers nieuws over Haarlem-Noord, kort en krachtig en verder hebben we nog wat uitgaan-tips in Noord. 

Onze verhalenverteller Henny Hofste’ zorgt weer voor een mooi verhaal ter afsluiting van de avond.  Alles wordt afgewisseld met smakelijke muziek-vitamines. 

De maandelijkse talkshow komt live vanuit de studio van Haarlem 105, aan de Zijlweg Zijweg 10.  Met de presentatoren Arno van der Vuurst van dat Verhalenhuis en Marcel Smeenk van welzijnsorganisatie DOCK-Noord.                                                                                                                        Dit programma is te beluisteren en terug te luisteren via de website  www.haarlem105.nl en op de radio via FM 89,9. Ook via uw televisie vindt u radiozenders en dus ook Haarlem105.  


Marcel Smeenk
DOCK
Email: msmeenk@dock.nl 
Tel. 0638828285

Gegevens

Datum:
november 2
Tijd:
19:00 - 21:00