Fietsmaatjes, taalmaatjes, voorleesmaatjes, theatermaatjes en sportmaatjes gezocht!

Het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving (VWC) gaat de komende weken extra op zoek naar maatjes voor inwoners van Haarlem en de dorpskernen van de gemeente Bloemendaal (Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang). Iedereen die graag iemand helpt, samen leuke dingen wil ondernemen of een goede begeleider is, kan maatje worden voor iemand die extra ondersteuning of aandacht nodig heeft.

Lees “Fietsmaatjes, taalmaatjes, voorleesmaatjes, theatermaatjes en sportmaatjes gezocht!” verder

De werkzaamheden in het Schoterbos gaan binnenkort van start

Oosterhof Holman gaat in opdracht van gemeente Haarlem aan de salg in het Schoterbos. Tijdens fase 1 is al een gedeelte opgeknapt. Ook is in februari van dit jaar al een gedeelte van het groen onderhouden. op 27 augustus starten we met de laatste fase van de werkzaamheden. In deze brief vertek ik u meer over de werkzaamheden, de planning en wat u hiervan gaat merken.

Lees “De werkzaamheden in het Schoterbos gaan binnenkort van start” verder

Haarlemse scouts survivallen dankzij Defensie

Afgelopen vrijdag werd het nieuwe clubhuis van Scouting Menno Simonsz gebruikt als verdeelpunt voor voedselpakketten van Defensie. De rantsoenen werden door Defensie beschikbaar gesteld vanwege het niet doorgaan van diverse oefeningen als gevolg van het corona virus. Hierdoor dreigden de houdbaarheidsdata van deze pakketten te verstrijken. Om verspilling te voorkomen werd Scouting Menno Simonsz uit Haarlem-Noord benaderd.

Lees “Haarlemse scouts survivallen dankzij Defensie” verder