Sluit je aan bij 300 huishoudens die mee willen doen aan SpaarGas!

Beste wijkbewoners en andere betrokkenen,Meer dan 300 huishoudens hebben met een intentieverklaring aangegeven mee te willen doen met SpaarGas. Dat staat voor meer dan een kwart van de woningen in de wijk en daar zijn we heel, heel tevreden mee. We hebben daarmee als wijk een duidelijke boodschap mee kunnen geven bij onze recente subsidieaanvraag voor het Programma Aardgasvrije Wijken: Het Ramplaankwartier is klaar voor de start!Er is ruim voldoende draagvlak om te beginnen.

Er is nog wel een weg af te leggen voordat de eerste woningen duurzaam worden verwarmd, en we willen aan onze beoogde partners en financiers laten zien hoe groot het enthousiasme in de wijk is voor dit project. Dus als je nog niet hebt getekend: het kan nog! Je bindt je nog nergens aan maar geeft met de verklaring aan dat je het project steunt en met je woning mee wilt doen aan een duurzaam Ramplaankwartier.
Teken de verklaring
Wat kun je verder doen?
– Vul je huisdossier in! Aan de hand daarvan maken we een voorlopig advies over wat nodig is om mee te doen aan SpaarGas en wat deelname betekent voor je woning en portemonnee. We hebben onlangs wat extra velden toegevoegd, dus heb je al een huisdossier ingevuld? Neem nog eens een kijkje.

– Word vrijwilliger bij SpaarGas: we zijn op zoek naar (o.a.) Straatcoaches die wijkgenoten helpen bij het invullen van hun huisdossier.

– Heb je inhoudelijke vragen? Kijk op de website, veel van de vragen die leven in de wijk worden daar beantwoord. Ook zijn er online kennisgroepen waarin je je vraag kunt bespreken met wijkgenoten en de SpaarGas energiecoaches.Nogmaals hartelijk dank voor je betrokkenheid bij SpaarGas, we houden je op de hoogte.

Hartelijke groet,
SpaarGas Ramplaankwartier