Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RADIO-Nieuws uit Noord op radio Haarlem105 over je auto delen, buiten spelen en zwerfvuil rapen

mei 3 @ 19:00 - 21:00

In Haarlem Noord gebeurt veel, ook in de openbare ruimte. Tijdens de maandelijkse radio-talkshow Nieuw in Noord worden nieuwe ontwikkelingen, projecten en speciale activiteiten in dit grote stadsdeel besproken met gasten. Op maandagavond 3 mei is Anna Richt Hannema te gast die met anderen een succesvol auto-delen project in de Planetenbuurt draait, waardoor al 48 mensen hun auto weggedaan hebben! Meer leefruimte in de buurt meteen. Zij heeft nog meer van zulke plannen in Haarlem. Vorige keer was ze ziek, nu is ze erbij. De live-talkshow is tussen 19.00 en 21.00 uur te beluisteren op Haarlem105, via FM 89,9, hun website of hun radiozender op TV. 

Uitzending maandag 3 mei

In de rubriek Sport in Noord aandacht voor een nieuw project in Delftwijk om het buiten spelen te stimuleren, wat zal eindigen met een evenement op het Marsmanplein. Jeroen Scheffers, docent van het CIOS vertelt er meer over.    Een andere gast tijdens de uitzending is Henk Loerakker een van die bewoners die wekelijks op eigen initiatief zwerfvuil opruimen. Henk maakt een behoorlijk deel van de Rijksstraatweg schoon! Wat komt hij zoal tegen, wat motiveert hem en wat is zijn kijk en die van Spaarnelanden op zwerfvuil en het voorkomen ervan in Noord?    

 Verder de rubriek Goed nieuws uit Noord.  En ander nieuws en tips natuurlijk.                                                                                                                            

Als afsluiting weer een mooi verhaal van verhalenverteller Henny Hofsté. Luister mee en zegt het voort!

Meer informatie

Elke eerste maandagavond van de maand hoor je dat Haarlem-Noord Leeft, met allerlei nieuws en muziek. Makers: Marcel Smeenk  buurtwerker  van DOCK-welzijn en Arno van der Vuurst van het Verhalenhuis. Met de ene maand een Sport-in-Noord-rubriek en de andere maand een nieuwe boeken-uit-Noord-rubriek. 

Uitzending gemist

Heeft u een uitzending gemist? U kunt uitzendingen terugluisteren via www.haarlem105.nl. 

Marcel Smeenk 

DOCK Noord

 

Gegevens

Datum:
mei 3
Tijd:
19:00 - 21:00