Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RADIO-Nieuws uit Noord op radio Haarlem105 over woningbouwplannen aan de Spaarndamseweg

7 november 2022 @ 19:00 - 21:00

Over de diverse woningbouwplannen aan de Spaarndamseweg en de nieuwe muurschildering daar, over de combinatie van sport en cultuur in Noord en onze boekenrubriek.

Onze maandelijkse talkshow op Haarlem105 besteed maandag aandacht aan de stand van zaken van de diverse woningbouw-plannen aan de Spaarndamseweg, is er stilstand of vooruitgang? Wat is de planning en hoe wordt dit gecombineerd met voorzieningen en groen waar we behoefte aan hebben?  Jelle Baas, projectmanager van de gemeente weet er alles van  en deelt het met de luisteraars. 

Vlakbij de Schoterbrug is nu een hele mooie en opvallende muurschildering met vogels op een woningbouwlocatie gemaakt. Ben Plummer, een van de makers, vertelt het verhaal erachter, en over de tekst Hou Vol, en de reacties op hun straatkunst.  Daar willen we meer van in Noord! 

Jochem de Boer praat in de rubriek Sport in Noord over de interessante combinatie van sporten en cultuur beleven waarmee Sportsupport bezig is in Noord met Merel van Velzen van HART.

In onze 2-maandelijkse Boekenrubriek vertelt Vincent Elzinga van de Kennemer Boekhandel over het boek Stoop, over zwembad Stoop waar wij Haarlem-Noorders vroeger ook graag zwommen, naast het Kleef-bad. Was daar ook een ma-woe-vrij-  en een di-do-za-zwemkaart ? Ook belicht hij het boek Rusteloos van Casper Luckerhof.

Uiteraard komen er weer Nieuwtjes uit Noord voorbij. Ook wijzen we op wat leuke uitjes in en om Noord de komende maand, en daar zitten ook gratis en goedkope uit-tips bij. We eindigen weer met een mooi verhaal van Henny.  En tussendoor is er ook nog ruimte voor lekkere muziek, jawel.    

Deze maandelijkse talkshow over het grootste stadsdeel van Haarlem is te beluisteren maandagavond 7 november van 19.00-21.00 uur via radio FM 89,9 en via de website van Haarlem105, ook voor visual radio. Of op TV via Haarlem105 TV op KPN kanaal 1323 of  via Ziggo.                                                         

De makers: Arno van der Vuurst van het Verhalenhuis, Marcel Smeenk van DOCK-welzijn Noord, Jochem de Boer van Sportsupport en Henny Hofstee.  

Gegevens

Datum:
7 november 2022
Tijd:
19:00 - 21:00

Organisator

DOCK

Locatie

Radio : Haarlem105
Haarlem, Nederland + Google Maps